3 Mayıs 2009 Pazar

Disko Kralı

Zeki olmamasına rağmen kendini zeki sanan ve bunu belli eden insanlardan nefret ediyorum. Evet, Okan bunlardan birisi bence. Mustafa Topaloğlu'nu getirip dalga geçip, insanları güldürmenin çok zor olduğunu mu sanıyor acaba?
Şöyle adamakıllı bir şov programı ve sunucumuz olmayacak mı yahu. Senelerdir ailemizin şovmeni Beyaz ve ailemizin zıt çocuğu Okan'la nereye kadar yani. Aaa şimdi birde başımıza Ersin mi ne, o çıktı.

Ayrıca ne kadar sevmesemde , Özlem Tekin çıksın çatır çatır baştan sona izlerim valla, harbiden.

2 yorum:

gizemsel 5 Mayıs 2009 12:59  

Beyaz iyi falan da 'ailemizin çocuğu' imajı yalan bence. Öyle görünmek için yapıyor gibi geliyor bazen. Okan Bayülgen ise sevmediğim bir şovmen, çok sevdiğim bir fotoğrafçı olmasına rağmen hem de. 1-2 ay önce programına gittim biliyorsun. Kolbastı gecesi olmasına rağmen kamera arkası denilen olayda çok eğlendim ben. Çok güzel bir ortamları ve müthiş bir ekibi var. Yine de bu onun iyi bir şovmen olduğunu göstermez ki değil zaten. Bazen onun için keşke insanları bu kadar aşağılamasa diyorum. Ya da aşağılayacaksa hepsini aşağılasa. Telefonla bağlanan aptal seyirciye lafı sokan insan, beyinsizliği neredeyse noterla kanıtlanmış insanları programına konuk edip el üstünde tutan muameleler gösteriyor, onları övüyor falan. Kendiyle çatışmasa severim aslında şovmenliğini. Off mektup yazsan bu kadar uzun olmaz be.

öz 5 Mayıs 2009 14:14  

Beyaz gerçekten belki öyle değildir(büyük ihtimalle) ama öyle izliyoruz sonuçta. Okan içinde dediklerine aynen katılıyorum valla,kamera arkasını bilemem ama önü hiç güzel değil. Amerika'daki gibi tek tek çıksınlar konuklar bi' kerede öyle deneyelim bakalım beğenecekmiyiz :D

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP