6 Mayıs 2009 Çarşamba

Canım Ailem / 2



Bu hafta 24. bölümü yayınlandı dizinin ve artık iyice Türk dizilerinde binlerce örneği görülen klişelere sarmaya başladı. İnsan yinede bu oyunculukları bırakmamak, izlemek istiyor ama. Feride (Ezgi Mola) ve Halim (İlker Aksum)'un birlikte olduğu sahneler ne kadar güzeldi yahu. Kolay kolay duygulanan biri olmamama rağmen, bu ikili duygulanınca bende duygulanıyorum. Hele bu bölüm ikisi birden duygulandı, bende iyice duygulandım. O kadar gerçekçi oynuyorlar ki, her seferinde aşık oluyorum Feride'ye, övgüler düzüyorum Halim'e. Sinirlenmeleride yerinde ağlamalarıda. Senaristler artık bu kadar iğrençlikten sonra bi' güzellik yapsınlar bize yapsınlar şu ikisinin arasını.

Güzel bir sürprizde vardı bu bölümde. Olgun Şimşek "Yar Demedin"i seslendirmiş dizi için, hemde pek başarılı. Üstünede Halim'in sahilde yüzükleri fırlattığı sahneyi ekleyince daha da güzel ve etkileyici olmuş.



Ben anlamıyorum artık bu Yiğit ve Eda'yı, cidden. Hotel'e 10 metre kala, önlerine bakıp konuşurken, "niye otele çağırdılar bizi" diye soracaklarına kafalarını kaldırmaları yetiyor ama tabi 2 adım sonra "aa dayı nabıyorsunuz burda?" repliğini nasıl söylerler sonra. Hadi görmedin , e seslerinide mi duymadın o kadar insanın be yavrum. Zaten her sahnede "Ne?, Nasıl?, Neden?" sorularını garip bi' şekilde sormana uyuz oluyorum, birde böyle sahneler ve şiir okur gibi konuşmalarda bulunma bari, ey Yiğit. Öyle ya da böyle bir sezon bitiyor ama ne güzel yoluna girmişken eski sevgiliyi getirmekte çok bayat oldu hani. Hoş, Meliha Samim'e kızar, iki eğlenceli sahne olur güleriz ama yinede olmadı senarist amca.Ha birde Samim'i sevmeyen Sosyal Hizmetler Görevlisi bir masala tav oldu valla. "Masal da mı anlatıyor sana?" derken gözlerinin içi güldü, ne kadar önemliymiş masal öğrenmiş olduk. Sosyal Hizmetler Görevlisinin bi' bildiği vardır herhalde.

3 yorum:

talen 6 Mayıs 2009 19:45  

eda bence türkiye'nin en güzel kızı. oyunculuğu da çok başarılı. lütfen onun hakkında daha dikkatli konuşun lütfen.

gizemsel 9 Haziran 2009 14:48  

İlker Aksum resmen çok "kral" adam. Müthiş komik ve sıcakkanlı bir kere. Yoldan geçen herkesle muhabbet edebilir. Festival boyunca çektiğim en güzel birkaç fotoğraftan biri kendisinin modelliğini taşıyor. Bi' söyleyim ve artistliğe devam edeyim dedim. :)

öz 10 Haziran 2009 15:04  

görmüştüm deviantartında.
kendisi akşam yine pek iyiydi
bi ara tekrar canım ailem mi yazsam ne yapsam

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP